• Tavolina dhe karrige

   Dyert dhe Dritaret i prodhojme me drure apo me plastik si edhe me xhama te tejdukshem, gjysemtejdukshem, dhe me ngjyra te ndryshme. Prodhimi behet sipas ...
 • Dyer nga druri

   Dyer të hyrjes dhe dyer të brendshme me stile vendore dhe ndërkombëtare nga druri dhe xhami. Dyert dhe Dritaret i prodhojme me drure apo me plastik ...
 • Dhoma për femijë

   Dhoma të ndryshme për fëmijë, me dizjane ...
 • Dhoma të fjetjes

   Dhoma të fjetjes me cilësi tepër të lartë të dizajnuara me dizajne bashkëkohore. Ejani dhe binduni në cilësinë që ne e ofrojmë! Do të ...
 • Kuzhina

  Kuzhinat dhe komodet jane te punuara me kualitet te larte dhe nga te gjitha llojet e materialeve si druri, plastifikim, etj. Materialin edhe ngjyren si ...
Për kuzhina dhe për të gjitha produktet tone jemi numër një. Ejani dhe binduni në kualitetin tonë


{gallery}kuzhina{/gallery}
.
Shkallët punohen me dru dhe me kualitet të lartë. Prodhimi behet sipas porosise edhe nevojes tuaj me kualitet dhe cmime te volitshme. Ne e bejme transportin edhe montimin

{gallery}shkalle{/gallery}.
Ne punojmë dhoma nga më të ndryshmet duku ju sjellë risi gjithëherë. Ne ju garantojmë më të mirën.

{gallery}dhoma_fjetje{/gallery}
.

3dgravim.JPG
Teknologjia e fundit me CNC(Computer Numerical Control)
Ajo qka na ben te veqante eshte teknologjia moderne te cilen e posedojme. CNC(Computer Numerical Control) eshte fjala e fundit e teknologjise me te cilen jemi ne gjendje te bejme gravime nga ato me te thjeshtat deri ne ato me te komplikuarat
Klikime 1731
Kuzhina5.jpg
Kuzhina & Komode
 Kuzhina & Komode Kuzhinat dhe komodet jane te punuara me kualitet te larte dhe nga te gjitha llojet e materialeve si druri, plastifikim, etj. Materialin edhe ngjyren si edhe stilin e punimit e zgjidhni ju sipas deshires edhe nevojes tuaj personale. Transporti edhe montimi behet
Klikime 3196
dyerdritare.JPG
Dyer dhe dritare
Dyert dhe Dritaret i prodhojme me drure apo me plastik si edhe me xhama te tejdukshem, gjysemtejdukshem, dhe me ngjyra te ndryshme. Prodhimi behet sipas porosise edhe nevojes tuaj me kualitet dhe cmime te volitshme. Ne e bejme transportin edhe montimin falas. Dritaret nga plastika punohen nga materiali cilesor gjerman AluPlast Fenster System me koeficient te larte termik dhe akustik. Gjithashtu
Klikime 4932

Kush është online

Momentalisht kemi 4 vizitorë në linjë

Like në facebook

Kërko në faqe